Publikačný výstup

Activity of some enzymatic parameters in halothane positive and negative pigs during their fattening and after transport to the slaughter-house [Sledovanie niektorých enzymatických parametrov u halotán pozitívnych a negatívnych prasiat počas ich výkrmu a po ich transporte].

Informácie o publikácii

Zápis:
CABADAJ, Rudolf - LEGÁTH, Jaroslav - PLEVA, Ján - MÁTÉ, Dionýz - TUREK, Peter - LOHAJOVÁ, Ľuboslava - NAGY, Jozef - MAĽA, Pavel. Activity of some enzymatic parameters in halothane positive and negative pigs during their fattening and after transport to the slaughter-house [Sledovanie niektorých enzymatických parametrov u halotán pozitívnych a negatívnych prasiat počas ich výkrmu a po ich transporte]. In: Folia veterinaria. 1993. Roč. 37, č. 1-2 (1993), s. 23-26.
Rok vydania:
1993
Kategória:
ADF - Vedecké práce v ostatných domácich časopisoch
Podiel UVLF:
0 %
Vydanie:
Folia veterinaria
Roč. 37, č. 1-2 (1993), s. 23-26
Krajina vydania:
Slovensko
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
slovenský
 

Ohlasy:

2002-2002: [1] PEREZ, M.P. - PALACIO, J. - SANTOLARIA, M.P. - ACENA, M.C. - CHACON, G. - GASCON, M. - CALVO, J.H. - ZARAGOZA, P. - BELTRAN, J.A. - GARCIA-BELENGUER, S. Effect of transport time on welfare and meat quality in pigs. In MEAT SCIENCE. ISSN 0309-1740, AUG 2002, vol. 61, no. 4, p. 425-433.
2002-2002: [1] PEREZ, M.P. - PALACIO, J. - SANTOLARIA, M.P. - ACENA, M.D. - CHACON, G. - VERDE, M.T. - CALVO, J.H. - ZARAGOZA, M.P. - GASCON, M. - GARCIA-BELENGUER, S. Influence of lairage time on some welfare and meat quality parameters in pigs. In VETERINARY RESEARCH. ISSN 0928-4249, MAY-JUN 2002, vol. 33, no. 3, p. 239-250.