Sledovanie hladín kyseliny mliečnej vo svalovine ošípaných.
Informácie o publikácii
Zápis:
NAGY, Jozef - PLEVA, Ján - MÁTÉ, Dionýz - MATISOVÁ, P. - KORIMOVÁ, Ľudmila. Sledovanie hladín kyseliny mliečnej vo svalovine ošípaných. In: Hygiena Alimentorum XIV. Nové trendy vo výrobe mäsa a másových výrobkov. Košice, UVL, 15.-17.9.1993. Košice : UVL, 1993. 1993. s. 50.
Rok vydania:
1993
Kategória:
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:
Podiel UVLF:
0 %
Vydanie:
Hygiena Alimentorum XIV. Nové trendy vo výrobe mäsa a másových výrobkov. Košice, UVL, 15.-17.9.1993
New Trends in Meat and Meat Products Processing
S. 50
Vydavateľ:
UVL
Miesto vydania:
Košice
Krajina vydania:
Slovensko
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
slovenský
Ohlasy:
2008-2008: [4] KORÉNEKOVÁ, Beáta - TUREK, Peter. Porovnanie pH v bravčovom a hovädzom mäse. In UVL. Hygiena Alimentorum XXIX: Kvalita mäsa a mäsových výrobkov. Zborník prednášok a posterov 5.-7. mája 2008. - Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2008, s. 116-118.
2008-2008: [4] KORÉNEKOVÁ, Beáta - TUREK, Peter. Sledovanie obsahu kyseliny mliečnej v bravčovom a hovädzom mäse. In UVL. Hygiena Alimentorum XXIX: Kvalita mäsa a mäsových výrobkov. Zborník prednášok a posterov 5.-7. mája 2008. - Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2008, s. 113-115.