Publikačný výstup

Zdravotné a hygienické podmienky získavania a spracovania ovčieho mlieka z aspektu zdravotnej neškodnosti potravín.

Informácie o publikácii

Zápis:
POĽÁKOVÁ, Lucia - FIĽKO, Ján - PUKÁČOVÁ, Jana - DUDRIKOVÁ, Eva - TKÁČIKOVÁ, Ľudmila - FATRCOVÁ-ŠRÁMKOVÁ, Katarína. Zdravotné a hygienické podmienky získavania a spracovania ovčieho mlieka z aspektu zdravotnej neškodnosti potravín. In: MZLU. XXXV. Seminář o jakosti potravin a potravinových surovin - „Ingrovy dny“ - program. 5. března 2009, Brno. Brno : MZLU, 2009. ISBN 978-80-7375-281-1, s. 39.
Rok vydania:
2009
Kategória:
AFG - Abstrakty príspevkov zo zahraničných vedeckých konferencií
Autori:
POĽÁKOVÁ Lucia
0 %
FIĽKO Ján
0 %
PUKÁČOVÁ Jana
0 %
FATRCOVÁ-ŠRÁMKOVÁ Katarína
0 %
Podiel UVLF:
0 %
Vydanie:
XXXV. Seminář o jakosti potravin a potravinových surovin - „Ingrovy dny“ - program. 5. března 2009, Brno
S. 39
Vydavateľ:
MZLU
Miesto vydania:
Brno
Krajina vydania:
Česká republika
ISBN:
978-80-7375-281-1
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
slovenský