Publikačný výstup

Antioxidačné vlastnosti extraktov červenej fermentovej ryže.

Informácie o publikácii

Zápis:
MARCINČÁKOVÁ, Dana - MAĽA, Pavel - BARANOVÁ, Mária - MARCINČÁK, Slavomír. Antioxidačné vlastnosti extraktov červenej fermentovej ryže. In: II. vedecká konferencia "Stretnutie mladých vedeckých pracovníkov v potravinárstve". 3 - 4. december 2009, Nitra. Bratislava : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR, 2009. ISBN 978-80-552-0317-1, s. 149-154.
Rok vydania:
2009
Kategória:
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Podiel UVLF:
0 %
Vydanie:
II. vedecká konferencia "Stretnutie mladých vedeckých pracovníkov v potravinárstve". 3 - 4. december 2009, Nitra
S. 149-154
Vydavateľ:
Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR
Miesto vydania:
Bratislava
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
978-80-552-0317-1
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
slovenský