Publikačný výstup

Upgrading the safety and quality of sausages.

Informácie o publikácii

Zápis:
ZDOLEC, Nevijo - HADŽIOSMANOVIČ, Mirza - KOZAČINSKI, Lidija - CVRTILA FLECK, Željka - FILIPOVIČ, Ivana - LESKOVAR, Kristina - POPELKA, Peter - MARCINČÁK, Slavomír. Upgrading the safety and quality of sausages. In: Meat International. 2009. ISSN 0924-7068, Vol. 19, č. 3 (2009), s. 12-13.
Rok vydania:
2009
Kategória:
BDE - Odborné práce v ostatných zahraničných časopisoch
Autori:
ZDOLEC Nevijo
0 %
HADŽIOSMANOVIČ Mirza
0 %
KOZAČINSKI Lidija
0 %
CVRTILA FLECK Željka
0 %
FILIPOVIČ Ivana
0 %
LESKOVAR Kristina
0 %
Podiel UVLF:
0 %
Vydanie:
Meat International
Vol. 19, č. 3 (2009), s. 12-13
Krajina vydania:
Slovensko
ISSN:
0924-7068
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
anglický