Publikačný výstup

Účinok podávania polynenasýtených mastných kyselín a klinčeka na kvalitu mäsa brojlerových kurčiat.

Informácie o publikácii

Zápis:
MARCINČÁK, Slavomír - STARUCH, Ladislav - POPELKA, Peter - MARCINČÁKOVÁ, Dana - JANOŠOVÁ, Jana. Účinok podávania polynenasýtených mastných kyselín a klinčeka na kvalitu mäsa brojlerových kurčiat. In: XXII. vedecká konferencia "Cudzorodé látky v poživatinách". Štrbské Pleso, hotel FIS, 16-18.9.2009. 2010. s.
Rok vydania:
2010
Kategória:
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:
Podiel UVLF:
0 %
Vydanie:
XXII. vedecká konferencia "Cudzorodé látky v poživatinách". Štrbské Pleso, hotel FIS, 16-18.9.2009
s.
Krajina vydania:
Slovensko
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
slovenský