Publikačný výstup

Stress and nutritive value of poultry meat.

Informácie o publikácii

Zápis:
SOPKOVÁ, Drahomíra - DIČÁKOVÁ, Zuzana - STANÍKOVÁ, Angela - MARAČEK, Imrich. Stress and nutritive value of poultry meat. In: Physiological Research. 2005. ISSN 0862-8408, Roč. 54, č. 3 (2005), s. 43.
(2005: 1.806 - IF, 67 - H-index, 0.863 - SJR, Q1 - SJR Best Q, Q3 - JCR Best Q)
Rok vydania:
2005
Kategória:
AEG - Abstrakty vedeckých prác v zahraničných karentovaných časopisoch
Podiel UVLF:
0 %
Vydanie:
Physiological Research
Roč. 54, č. 3 (2005), s. 43
Krajina vydania:
Slovensko
ISSN:
0862-8408
Oblasť výskumu:
neuvedená
Scientometria:
2005: 1.806 - IF, 67 - H-index, 0.863 - SJR, Q1 - SJR Best Q, Q3 - JCR Best Q
Jazyk:
anglický