Publikačný výstup

Morfologické zmeny u hydinového mäsa po mrazení [The morphologycal changes of poultry meat after freezing].

Informácie o publikácii

Zápis:
HOLOVSKÁ, Katarína - ZIBRÍN, Martin - TOMAJKOVÁ, Eva - NAGY, Jozef - FONFÁROVÁ, Ľubomíra. Morfologické zmeny u hydinového mäsa po mrazení [The morphologycal changes of poultry meat after freezing]. In: 7. Košický morfologický deň s medzinárodnou účasťou pri príležitosti 55. výročia UVL. Košice, 28. máj 2004. Košice : UVL, 2004. 2004. s. 85-86.
Rok vydania:
2004
Kategória:
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:
TOMAJKOVÁ Eva
0 %
FONFÁROVÁ Ľubomíra
0 %
Podiel UVLF:
0 %
Vydanie:
7. Košický morfologický deň s medzinárodnou účasťou pri príležitosti 55. výročia UVL. Košice, 28. máj 2004
S. 85-86
Vydavateľ:
UVL
Miesto vydania:
Košice
Krajina vydania:
Slovensko
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
slovenský