Publikačný výstup

THE MICROBIOLOGICAL LOAD OF SHEEP MILK FROM PRIMARY PRODUCTION TO ITS PROCESSING : [Mikrobiologická zaťaženosť ovčieho mlieka od prvovýroby po jeho spracovanie]

Informácie o publikácii

Zápis:
VASIĽ, Milan - ELEČKO, Juraj - FARKAŠOVÁ, Zuzana. THE MICROBIOLOGICAL LOAD OF SHEEP MILK FROM PRIMARY PRODUCTION TO ITS PROCESSING : [Mikrobiologická zaťaženosť ovčieho mlieka od prvovýroby po jeho spracovanie] In: Potravinárstvo. 2010. ISSN 1337-0960, Roč. 4, č. 2 (2010), s. 75-80.
Rok vydania:
2010
Kategória:
ADF - Vedecké práce v ostatných domácich časopisoch
Podiel UVLF:
0 %
Vydanie:
Potravinárstvo
Roč. 4, č. 2 (2010), s. 75-80
Krajina vydania:
Slovensko
ISSN:
1337-0960
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
slovenský
 

Ohlasy:

2016-2016: [1] VIETORIS, Vladimir - ZAJAC, Peter - ZUBRICKÁ, Stanislava - ČAPLA, Jozef - ČURLEJ, Jozef. Comparison of total bacterial count (TBC) in bulk tank raw cow's milk and vending machine milk. In Carpathian Journal of Food Science and Technology. ISSN 20666845, 2016-01-01, 8, 1, pp. 184-191. [Scopus]