Vplyv jogurtovej kultúry na zmeny dusičnanov v mlieku.
Informácie o publikácii
Zápis:
KORÉNEKOVÁ, Beáta - KOTTFEROVÁ, Jana. Vplyv jogurtovej kultúry na zmeny dusičnanov v mlieku. In: Hygiena alimentorum XIII., Košice, 22. - 23.9.1992 : Zborník abstraktov. 1. vyd. Košice : UVL, 1992. 1992. s. 43.
Rok vydania:
1992
Kategória:
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:
0 %
0 %
Podiel UVLF:
0 %
Vydanie:
Hygiena alimentorum XIII., Košice, 22. - 23.9.1992
Zborník abstraktov
s. 43
Vydavateľ:
UVL
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
Košice
Krajina vydania:
Slovensko
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
slovenský
Ohlasy:
1997-1997: [1] BARANOVA, M. - MICHALSKI, M.M. - BURDOVA, O. - MAL'A, P. - ZEZULA, I. Variation in quality of yoghurt after addition of nitrates and nitrites into the fermenting medium. BULLETIN OF THE VETERINARY INSTITUTE IN PULAWY. ISSN 0042-4870, 1997, vol. 41, no. 2, p. 131-139.
1996-1996: [1] BARANOVA, M. - BURDOVA, O. - MALA, P. - TUREK, P. - ZEZULA, I. Variation in titratable acidity of yoghurt culture after NaNO3 and NaNO2 addition. VETERINARNI MEDICINA. ISSN 0375-8427, APR 1996, vol. 41, no. 4, p. 121-127.
1996-1996: [4] BARANOVÁ, Mária - BURDOVÁ, Oľga - MAĽA, Pavel - ŽEŽULA, I. The influence of nitrates ind nitrites on the quality of yogurth. In Folia veterinaria, 1996, roč. 40, č. 1-2, s. 51-55.
1995-1995: [4] BARANOVÁ, MÁRIA. Ovplyvňovanie niektorých ukazovateľov kvality mlieka a mliečnych výrobkov dusičnanmi a dusitanmi. In Kandidátska dizertačná práca, Košice, 1995.