Porovnanie senzorických vlastností bryndze.
Informácie o publikácii
Zápis:
DIČÁKOVÁ, Zuzana. Porovnanie senzorických vlastností bryndze. In: XII. Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov. Vysoké Tatry, 25. - 27. október 2010. Košice : ELSEWA, s.r.o., 2010. 2010. ISBN 978-80-89385-10-2, s. 1-5.
Rok vydania:
2010
Kategória:
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:
0 %
Podiel UVLF:
0 %
Vydanie:
XII. Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov. Vysoké Tatry, 25. - 27. október 2010
XII. Food products safety and quality management
S. 1-5
Vydavateľ:
ELSEWA, s.r.o.
Miesto vydania:
Košice
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
978-80-89385-10-2
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
slovenský