Influence of nitrogen factor on calculation of meat content in meat product.
Informácie o publikácii
Zápis:
TUREK, Peter - FAŠIANGOVÁ, Katarína - SUPUKA, Peter. Influence of nitrogen factor on calculation of meat content in meat product. In: Hygiena a technologie potravin - XLI. Lenfeldovy a Höklovy dny. Brno, 12. - 13. októbra 2011. Brno : VFU, 2011. 2011. ISBN 978-80-7305-594-3, s. 12.
Rok vydania:
2011
Kategória:
AFC - Publikované príspevky na zahraničných vedeckých konferenciách
Autori:
Podiel UVLF:
0 %
Autori vydania:
TREMLOVÁ Bohuslava, POKORNÁ Jana
Vydanie:
Hygiena a technologie potravin - XLI. Lenfeldovy a Höklovy dny. Brno, 12. - 13. októbra 2011
Food Hygiene and Technology - 41st Lenfeld´s and Hökl´s Days
S. 12
Vydavateľ:
VFU
Miesto vydania:
Brno
Krajina vydania:
Česká republika
ISBN:
978-80-7305-594-3
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
anglický