Vplyv dusíkového faktora na výpočet obsahu mäsa v mäsovom výrobku [Influence of nitrogen factor on calculation of meat content in meat-product].
Informácie o publikácii
Zápis:
TUREK, Peter - FAŠIANGOVÁ, Katarína - SUPUKA, Peter. Vplyv dusíkového faktora na výpočet obsahu mäsa v mäsovom výrobku [Influence of nitrogen factor on calculation of meat content in meat-product]. In: Maso. 2011. ISSN 1210-4086, Roč. 22, č. 5 (2011), s. 18-19.
Rok vydania:
2011
Kategória:
BDE - Odborné práce v ostatných zahraničných časopisoch
Autori:
Podiel UVLF:
0 %
Vydanie:
Maso
Roč. 22, č. 5 (2011), s. 18-19
Krajina vydania:
Slovensko
ISSN:
1210-4086
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
slovenský