Publikačný výstup

Sledovanie stability chuťových a farbiacich komponentov používaných pri výrobe jogurtov.

Informácie o publikácii

Zápis:
MAĽA, Pavel - BARANOVÁ, Mária - PAVLOVSKÁ, Monika. Sledovanie stability chuťových a farbiacich komponentov používaných pri výrobe jogurtov. In: Hygiena a technologie potravin - XLI. Lenfeldovy a Höklovy dny. Brno, 12. - 13. októbra 2011. Brno : VFU, 2011. ISBN 978-80-7305-594-3, s. 126-131.
Rok vydania:
2011
Kategória:
AFC - Publikované príspevky na zahraničných vedeckých konferenciách
Autori:
PAVLOVSKÁ Monika
0 %
Podiel UVLF:
0 %
Autori vydania:
TREMLOVÁ Bohuslava, POKORNÁ Jana
Vydanie:
Hygiena a technologie potravin - XLI. Lenfeldovy a Höklovy dny. Brno, 12. - 13. októbra 2011
Food Hygiene and Technology - 41st Lenfeld´s and Hökl´s Days
S. 126-131
Vydavateľ:
VFU
Miesto vydania:
Brno
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
978-80-7305-594-3
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
slovenský
Poznámka: