Effect of enterocin 4231 in Slovak fermented salami púchov after its experimental inoculation with Listeria Innocua Li.
Informácie o publikácii
Zápis:
LAUKOVÁ, Andrea - TUREK, Peter. Effect of enterocin 4231 in Slovak fermented salami púchov after its experimental inoculation with Listeria Innocua Li. In: Acta Scientiarum Polonorum: Technologia Alimentaria. 2011. ISSN 1644-0730, Vol. 10, č. 4 (2011), s. 423-431.
Rok vydania:
2011
Kategória:
ADE - Vedecké práce v ostatných zahraničných časopisoch
Autori:
LAUKOVÁ Andrea
0 %
0 %
Podiel UVLF:
0 %
Vydanie:
Acta Scientiarum Polonorum: Technologia Alimentaria
Vol. 10, č. 4 (2011), s. 423-431
Krajina vydania:
Slovensko
ISSN:
1644-0730
Oblasť výskumu:
neuvedená
Scientometria:
22 - H-index, 0.245 - SJR, Q3 - SJR Best Q
Jazyk:
anglický
Ohlasy:
2020-2020: [1] NG, Zhang Jin - ZARIN, Mazni Abu - LEE, Chee Keong - TAN, Joo Shun. Application of bacteriocins in food preservation and infectious disease treatment for humans and livestock: a review. In RSC ADVANCES, 2020, vol. 10, no. 64, pp. 38937-38964. [WoS]
2017-2017: [1] BONDI, Moreno - LAUKOVA, Andrea - DE NIEDERHAUSERN, Simona - MESSI, Patrizia - PAPADOPOULOU, Chrissanthy. Natural Preservatives to Improve Food Quality and Safety. In JOURNAL OF FOOD QUALITY. ISSN 0146-9428, 2017, vol., no., pp. [WoS]
2017-2017: [1] USTUNDAG, Ahmet Onder - OZDOGAN, Morsel. EFFECTS OF BACTERIOCIN AND ORGANIC ACID ON Listeria monocytogenes IN FEED. In AGROLIFE SCIENTIFIC JOURNAL. ISSN 2285-5718, 2017, vol. 6, no. 1, pp. 262-267. [WoS]
2013-2013: [4] IMRICHOVÁ, J. - KANDRIČÁKOVÁ, A. Citlivosť gram - negatívnych baktérii zo pštrosov a iných druhov hydiny k antimikrobiálnym substanciám. In Vedecké práce doktorandov 2013, VIII. ročník, 10. - 11. september 2013, Košice : Zborník zo seminára doktorandov venovaného pamiatke akademika Boďu. 1. vyd. - Košice : SAV Ústav fyziológie zvierat, 2013. ISBN 978-80-971428-0-3, s. 41-43.