Mikrobiológia krmív a potravín pre študijný program Bezpečnosť krmív a potravín.
Informácie o publikácii
Zápis:
PIPOVÁ, Monika - JEVINOVÁ, Pavlína. Mikrobiológia krmív a potravín pre študijný program Bezpečnosť krmív a potravín. Rec. Janka Pažáková, Marián Skok. 1. vyd. Košice : UVLF, 2011. ISBN 978-80-8077-264-2, 125 s.
Rok vydania:
2011
Kategória:
BCI - Skriptá a učebné texty
Autori:
0 %
0 %
Recenzenti:
Janka Pažáková, Marián Skok.
Podiel UVLF:
0 %
Vydavateľ:
UVLF
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
Košice
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
978-80-8077-264-2
Rozsah:
125 s.
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
slovenský
Ohlasy:
2015-2015: [4] BARTKOVSKÝ, Martin - PROKEŠ, Marián - ONDREJKOVÁ, Anna - ONDREJKA, Róbert - TOROPILOVÁ, Denisa. Listerióza ľudí a zvierat na Slovensku. In Priemyselná toxikológia. Priemyselná toxikológia 2015, Svit, 17.-19.6.2015 : Zborník príspevkov: 35. medzinárodné vedecké sympózium pod záštitou primátora mesta SVIT - Ing. Miroslava Škvarek, MPH. 1. vyd. - Bratislava : STU, 2015. ISBN 978-80-227-4377-8, s. 225-229.