Publikačný výstup

Stanovenie fyzikálnochemických a senzorických vlastností syra Gouda.

Informácie o publikácii

Zápis:
DIČÁKOVÁ, Zuzana - DUDRIKOVÁ, Eva. Stanovenie fyzikálnochemických a senzorických vlastností syra Gouda. In: Seminár pri príležitosti nedožitých 90. narodenín prof. MVDr. Michala Bartíka, DrSc.. Košice, 9. december 2011. Košice : UVLF, 2011. 2011. ISBN 978-80-8077-257-4, s. 20-25.
Rok vydania:
2011
Kategória:
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Podiel UVLF:
0 %
Autori vydania:
KOSTECKÁ Zuzana, MÁRTONOVÁ Mária, IGNÁCZOVÁ Viera, KOSTECKÁ Zuzana, MÁRTONOVÁ Mária
Vydanie:
Seminár pri príležitosti nedožitých 90. narodenín prof. MVDr. Michala Bartíka, DrSc.. Košice, 9. december 2011
S. 20-25
Vydavateľ:
UVLF
Miesto vydania:
Košice
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
978-80-8077-257-4
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
slovenský