Publikačný výstup

Antioxidačný status hydiny a oxidačná stabilita mäsa po skrmovaní vybraných rastlinných extraktov.

Informácie o publikácii

Zápis:
MARCINČÁKOVÁ, Dana - PETROVIČ, Vladimír - MARCINČÁK, Slavomír - KOVALÍK, Pavol - MOLNÁR, Ladislav. Antioxidačný status hydiny a oxidačná stabilita mäsa po skrmovaní vybraných rastlinných extraktov. In: Stretnutie mladých vedeckých pracovníkov v potravinárstve. Stretnutie mladých vedeckých pracovníkov v potravinárstve, Košice, 10. - 11. november 2011. Košice : UVLF, 2011. ISBN 978-80-970552-2-6, s. 85.
Rok vydania:
2011
Kategória:
AFH - Abstrakty príspevkov z domácich vedeckých konferencií
Podiel UVLF:
0 %
Vydanie:
Stretnutie mladých vedeckých pracovníkov v potravinárstve, Košice, 10. - 11. november 2011
S. 85
Vydavateľ:
UVLF
Miesto vydania:
Košice
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
978-80-970552-2-6
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
slovenský