Publikačný výstup

Vplyv prírodných antioxidantov v glazúre na oxidačné zmeny mäsa sleďa.

Informácie o publikácii

Zápis:
MESARČOVÁ, Lýdia - NAGY, Jozef - MARCINČÁK, Slavomír - POPELKA, Peter - ŽOLDOŠ, Peter. Vplyv prírodných antioxidantov v glazúre na oxidačné zmeny mäsa sleďa. In: Stretnutie mladých vedeckých pracovníkov v potravinárstve. Stretnutie mladých vedeckých pracovníkov v potravinárstve, Košice, 10. - 11. november 2011 : IV. vedecká konferencia: Zborník abstraktov. 2011. CD-ROM, s. 86.
Rok vydania:
2011
Kategória:
AFH - Abstrakty príspevkov z domácich vedeckých konferencií
Autori:
Podiel UVLF:
0 %
Vydanie:
Stretnutie mladých vedeckých pracovníkov v potravinárstve, Košice, 10. - 11. november 2011
IV. vedecká konferencia: Zborník abstraktov
CD-ROM, S. 86
Krajina vydania:
Slovensko
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
slovenský