Publikačný výstup

Profil mastných kyselín, obsah cholesterolu a oxidačná stabilita hydinového mäsa po skrmovaní extraktov rastlín.

Informácie o publikácii

Zápis:
MARCINČÁK, Slavomír - BAČA, Martin - ČERTÍK, Milan - BRLEJOVÁ, M.. Profil mastných kyselín, obsah cholesterolu a oxidačná stabilita hydinového mäsa po skrmovaní extraktov rastlín. In: Výživa a zdravie 2011. Nitra : SPU, 2011. ISBN 978-80-552-0699-8, s. 228-232.
Rok vydania:
2011
Kategória:
AED - Vedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách
Autori:
BAČA Martin
0 %
ČERTÍK Milan
0 %
BRLEJOVÁ M.
0 %
Podiel UVLF:
0 %
Autori vydania:
FATRCOVÁ-ŠRÁMKOVÁ Katarína, KUBICOVÁ P., BOBČEK Branislav, MASÁR Oto, TURIANICA Ivan
Vydanie:
Výživa a zdravie 2011
S. 228-232
Vydavateľ:
SPU
Miesto vydania:
Nitra
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
978-80-552-0699-8
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
slovenský