Hydrolyzovateľnosť a produkty hydrolýzy bielkovín hrachu a bôbu po pôsobení pepsínu, trypsínu a chymotrypsínu.
Informácie o publikácii
Zápis:
ŠULÍK, Emil - KORÉNEK, Marián - IVANKO, Štefan - ŠLESÁROVÁ, Ľudmila - VAŠKO, Ladislav - SMUTNÝ, J. - STRAPÁČ, Imrich - BYSTRICKÝ, Pavel - DIČÁKOVÁ, Zuzana. Hydrolyzovateľnosť a produkty hydrolýzy bielkovín hrachu a bôbu po pôsobení pepsínu, trypsínu a chymotrypsínu. In: Bielkoviny, ich zdroje a problémy utilizácie živočíšnym organizmom, Štrbské Pleso, 19.-21. októbra 1987 : Zborník prednášok z III. celoštátneho sympózia. 1987. s. 78-82.
Rok vydania:
1987
Kategória:
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:
ŠULÍK Emil
0 %
0 %
IVANKO Štefan
0 %
ŠLESÁROVÁ Ľudmila
0 %
VAŠKO Ladislav
0 %
SMUTNÝ J.
0 %
0 %
0 %
0 %
Podiel UVLF:
0 %
Vydanie:
Bielkoviny, ich zdroje a problémy utilizácie živočíšnym organizmom, Štrbské Pleso, 19.-21. októbra 1987
Zborník prednášok z III. celoštátneho sympózia
S. 78-82
Krajina vydania:
Slovensko
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
slovenský