Publikačný výstup

Vplyv bielkovinových prísad na kvalitu mäsových výrobkov.

Informácie o publikácii

Zápis:
VAŠKO, Ladislav - MÁTÉ, Dionýz - TUREK, Peter - DIČÁKOVÁ, Zuzana. Vplyv bielkovinových prísad na kvalitu mäsových výrobkov. In: Hygiena Alimentorum XIV. Nové trendy vo výrobe mäsa a másových výrobkov. Košice, UVL, 15.-17.9.1993. Košice : UVL, 1993. s. 37.
Rok vydania:
1993
Kategória:
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:
VAŠKO Ladislav
0 %
Podiel UVLF:
0 %
Vydanie:
Hygiena Alimentorum XIV. Nové trendy vo výrobe mäsa a másových výrobkov. Košice, UVL, 15.-17.9.1993
New Trends in Meat and Meat Products Processing
S. 37
Vydavateľ:
UVL
Miesto vydania:
Košice
Krajina vydania:
Slovensko
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
slovenský