Publikačný výstup

Vplyv aminokyselinového zloženia na metabolické procesy a kvalitu mäsa ošípaných.

Informácie o publikácii

Zápis:
VAŠKO, Ladislav - IVANKO, Štefan - TUREK, Peter - MÁTÉ, Dionýz - HOJER, Richard. Vplyv aminokyselinového zloženia na metabolické procesy a kvalitu mäsa ošípaných. In: . XIII. celoštátne biochemické dni. Abstrakta, České Budejovice, 7.-11- septembra 1992. 1992. s. 44.
Rok vydania:
1992
Kategória:
AFH - Abstrakty príspevkov z domácich vedeckých konferencií
Autori:
VAŠKO Ladislav
0 %
IVANKO Štefan
0 %
HOJER Richard
0 %
Podiel UVLF:
0 %
Vydanie:
XIII. celoštátne biochemické dni. Abstrakta, České Budejovice, 7.-11- septembra 1992
S. 44
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
slovenský