Determination of lasalocid residues in the tissues of broiler chickens by liquid chromatography-tandem mass spectrometry.
Informácie o publikácii
Zápis:
TKÁČIKOVÁ, Soňa - KOŽÁROVÁ, Ivona - MAČANGA, Ján - LEVKUT, Martin. Determination of lasalocid residues in the tissues of broiler chickens by liquid chromatography-tandem mass spectrometry. In: Food Additives and Contaminants - Part A. 2012. ISSN 1944-0049, Vol. 29, č. 5(2012), s. 761-769.
(2012: 2.220 - IF, 68 - H-index, 2.442 - IF 5y, 0.906 - SJR, Q1 - SJR Best Q, Q2 - JCR Best Q)
(2012: 2.220 - IF, 68 - H-index, 2.442 - IF 5y, 0.906 - SJR, Q1 - SJR Best Q, Q2 - JCR Best Q)
Rok vydania:
2012
Kategória:
ADC - Vedecké práce v zahraničných karentovaných časopisoch
Autori:
Podiel UVLF:
40 %
Vydanie:
Food Additives and Contaminants - Part A
Vol. 29, č. 5(2012), s. 761-769
Krajina vydania:
Slovensko
ISSN:
1944-0049
Oblasť výskumu:
neuvedená
Scientometria:
2012: 2.220 - IF, 68 - H-index, 2.442 - IF 5y, 0.906 - SJR, Q1 - SJR Best Q, Q2 - JCR Best Q
Jazyk:
anglický
Ohlasy:
2022-2022: [1] PATYRA, Ewelina - PRZENIOSŁO-SIWCZYŃSKA, Monika - KWIATEK, Krzysztof. Occurrence of antibacterial substances and coccidiostats in animal feed. In Present Knowledge in Food Safety: A Risk-Based Approach through the Food Chain, 2022-01-01, pp. 80-95. Dostupné na: https://doi.org/10.1016/B978-0-12-819470-6.00031-7.