Publikačný výstup

Antioxidačný status brojlerov a oxidačná stabilita mäsa po skrmovaní vybraných rastlinných extraktov.

Informácie o publikácii

Zápis:
MARCINČÁKOVÁ, Dana - PETROVIČ, Vladimír - MARCINČÁK, Slavomír - POPELKA, Peter - NAGY, Jozef - MOLNÁR, Ladislav. Antioxidačný status brojlerov a oxidačná stabilita mäsa po skrmovaní vybraných rastlinných extraktov. In: Bezpečnosť a kontrola potravín, Nitra, 28. -.29. marec 2012 : Zborník prác z IX. medzinárodnej vedeckej konferencie. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2012. ISBN 978-80-552-0769-8, s. 184-187.
Rok vydania:
2012
Kategória:
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Podiel UVLF:
100 %
Autori vydania:
GOLIAN Jozef, BELEJ Ľubomír, ANGELOVIČOVÁ Mária, BOJŇANSKÁ Tatiana, BULLA Jozef, ČANIGOVÁ Margita
Vydanie:
Bezpečnosť a kontrola potravín, Nitra, 28. -.29. marec 2012
Zborník prác z IX. medzinárodnej vedeckej konferencie
S. 184-187
Vydavateľ:
Slovenská poľnohospodárska univerzita
Miesto vydania:
Nitra
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
978-80-552-0769-8
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
slovenský