Publikačný výstup

Vplyv suplementácie stopových prvkov do diéty pre hydinu na úroveň lipidovej peroxidácie po zmrazení mäsa.

Informácie o publikácii

Zápis:
PETROVIČ, Vladimír - MARCINČÁK, Slavomír - POPELKA, Peter - LAZAR, Gabriel - KOVÁČ, Gabriel. Vplyv suplementácie stopových prvkov do diéty pre hydinu na úroveň lipidovej peroxidácie po zmrazení mäsa. In: Lazarove dni výživy a veterinárnej dietetiky X, Košice, 6. september 2012 : Zborník prednášok: Medzinárodná vedecká konferencia. Košice : UVLF, 2012. ISBN 978-80-8077-282-6, s. 318-321.
Rok vydania:
2012
Kategória:
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Podiel UVLF:
100 %
Autori vydania:
NAĎ Pavel, MASKAĽOVÁ Iveta, VAJDA Vladimír, DEMETEROVÁ Mária
Vydanie:
Lazarove dni výživy a veterinárnej dietetiky X, Košice, 6. september 2012
Lazar Days of Nutrition and Veterinary Dietetics X.
Zborník prednášok: Medzinárodná vedecká konferencia
S. 318-321
Vydavateľ:
UVLF
Miesto vydania:
Košice
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
978-80-8077-282-6
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
slovenský