Publikačný výstup

Mikrobiológia surového kozieho mlieka a syrov vyrobených v salašníckych podmienkach.

Informácie o publikácii

Zápis:
GALLO, Juraj - DUDRIKOVÁ, Eva - VRABEC, Marek - KLAPÁČOVÁ, Lýdia. Mikrobiológia surového kozieho mlieka a syrov vyrobených v salašníckych podmienkach. In: Hygiena a technologie potravin - XLII. Lenfeldovy a Höklovy dny, Brno, 17. a 18. října 2012. Brno : VFU, 2012. 2012. ISBN 978-80-7305-632-2, [CD-ROM], s. 92-95.
Rok vydania:
2012
Kategória:
AFC - Publikované príspevky na zahraničných vedeckých konferenciách
Autori:
GALLO Juraj
50 %
VRABEC Marek
20 %
KLAPÁČOVÁ Lýdia
10 %
Podiel UVLF:
20 %
Vydanie:
Hygiena a technologie potravin - XLII. Lenfeldovy a Höklovy dny, Brno, 17. a 18. října 2012
[CD-ROM], S. 92-95
Vydavateľ:
VFU
Miesto vydania:
Brno
Krajina vydania:
Česká republika
ISBN:
978-80-7305-632-2
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
slovenský