Publikačný výstup

Antimicrobial properties of anthocyanin extract prepared from berries by ethanol and acetone extraction.

Informácie o publikácii

Zápis:
TKÁČIKOVÁ, Ľudmila - KŠONŽEKOVÁ, Petra - PORÁČOVÁ, Janka - MARIYCHUK, Ruslan - ELIAŠOVÁ, Adriana. Antimicrobial properties of anthocyanin extract prepared from berries by ethanol and acetone extraction. In: . New Trends in the Biological and Ecological Research, November 8 – 10, 2012, Grand Hotel Kempinski High Tatras, Slovak Republic. Prešov : Prešovská univerzita, 2012. ISBN 978-80-89561-09-4, s. 48.
Rok vydania:
2012
Kategória:
AFH - Abstrakty príspevkov z domácich vedeckých konferencií
Autori:
PORÁČOVÁ Janka
10 %
MARIYCHUK Ruslan
10 %
ELIAŠOVÁ Adriana
10 %
Podiel UVLF:
70 %
Autori vydania:
BLAŠČÁKOVÁ Marta, GABRIKOVÁ Dana, MANKO Peter
Vydanie:
New Trends in the Biological and Ecological Research, November 8 – 10, 2012, Grand Hotel Kempinski High Tatras, Slovak Republic
S. 48
Vydavateľ:
Prešovská univerzita
Miesto vydania:
Prešov
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
978-80-89561-09-4
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
anglický