Projekt: Vývoj HACCP v Slovenskej republike a jeho dopad na funkčnosť systémov zabezpečenia hygieny potravín živočíšneho pôvodu.
Informácie o publikácii
Zápis:
TOROPILOVÁ, Júlia - BYSTRICKÝ, Pavel. Projekt: Vývoj HACCP v Slovenskej republike a jeho dopad na funkčnosť systémov zabezpečenia hygieny potravín živočíšneho pôvodu. In: Hygiena a technologie potravin - XLII. Lenfeldovy a Höklovy dny, Brno, 17. a 18. října 2012. Brno : VFU, 2012. 2012. ISBN 978-80-7305-632-2, [CD-ROM], s. 259-262.
Rok vydania:
2012
Kategória:
AFC - Publikované príspevky na zahraničných vedeckých konferenciách
Autori:
TOROPILOVÁ Júlia
67 %
33 %
Podiel UVLF:
33 %
Vydanie:
Hygiena a technologie potravin - XLII. Lenfeldovy a Höklovy dny, Brno, 17. a 18. října 2012
[CD-ROM], S. 259-262
Vydavateľ:
VFU
Miesto vydania:
Brno
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
978-80-7305-632-2
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
slovenský