Publikačný výstup

Senzorická analýza - nástroj zvyšovania kvality potravín : inauguračná práca.

Informácie o publikácii

Zápis:
MAĽA, Pavel. Senzorická analýza - nástroj zvyšovania kvality potravín : inauguračná práca. Rec. Iva Steinhauserová, Miloslav Ondrašovič, Lýdia Čisláková. 1. vyd. Košice : UVLF, 2012. ISBN 978-80-8077-300-7, 74 s.
Rok vydania:
2012
Kategória:
AAB - Vedecké monografie vydané v domácich vydavateľstvách
Autori:
100 %
Recenzenti:
Iva Steinhauserová, Miloslav Ondrašovič, Lýdia Čisláková.
Podiel UVLF:
100 %
Vydavateľ:
UVLF
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
Košice
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
978-80-8077-300-7
Rozsah:
74 s.
Oblasť výskumu:
200 - Veterinárske vedy
Jazyk:
slovenský