Publikačný výstup

Antioxidačné vlastnosti bielych a červených vín.

Informácie o publikácii

Zápis:
MARCINČÁK, Slavomír - ŠPAKOVSKÁ, Eva - BAČA, Martin - BAFFIOVÁ, Dianna. Antioxidačné vlastnosti bielych a červených vín. In: Slovenský veterinársky časopis. 2012. ISSN 1335-0099, Roč. 37, č. 6 (2012), s. 350-353.
Rok vydania:
2012
Kategória:
BDF - Odborné práce v ostatných domácich časopisoch
Autori:
ŠPAKOVSKÁ Eva
25 %
BAČA Martin
25 %
BAFFIOVÁ Dianna
25 %
Podiel UVLF:
25 %
Vydanie:
Slovenský veterinársky časopis
Roč. 37, č. 6 (2012), s. 350-353
Krajina vydania:
Slovensko
ISSN:
1335-0099
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
slovenský