Effect of Maillard reaction products in food on human health.

Informácie o publikácii

Zápis:
SÜLI, Judit - SOBEKOVÁ, Anna - HRUŠKOVÁ, Tatiana - BUJDOŠOVÁ, Zuzana. Effect of Maillard reaction products in food on human health. In: Industrial Toxicology 2013, June 19-21, 2013, Svit : Proceedings from 33rd International Symposium. 1. vyd. Bratislava : STU, 2013. 2013. ISBN 978-80-227-3959-7, s. 268-272.
Rok vydania:
2013
Kategória:
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Podiel UVLF:
100 %
Autori vydania:
MELNÍK Milan, KOPRDA Vasil, HRICKO Vladimír
Vydanie:
Industrial Toxicology 2013, June 19-21, 2013, Svit
Proceedings from 33rd International Symposium
S. 268-272
Vydavateľ:
STU
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
Bratislava
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
978-80-227-3959-7
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
anglický