Publikačná činnosť univerzity

 
Od 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Rok
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
 
Rok
Kat
Rok
Kategória
Publikácia
2022
V3
2022
V3
ONDREJKOVÁ, Anna - SÜLI, Judit - ZEMANOVÁ, Silvia - TOMČOVÁ, Jana - KORYTÁR, Ľuboš. Retrospective overview of COVID-19 in Europe. In: Folia veterinaria. 2022. ISSN 0015-5748, Roč. 66, č. 2 (2022), s. 9-16.
2021
BEF
2021
BEF
BUJDOŠOVÁ, Zuzana - SÜLI, Judit - HRUŠKOVÁ, Tatiana - SOBEKOVÁ, Anna. Antinutričné bielkoviny v strukovinách. In: Príroda len ťažko vydáva svoje tajomstvá : 1. vyd. Košice : UVLF, 2021. 2021. ISBN 978-80-8077-724-1, s. 34-41.
2021
BEF
2021
BEF
HRUŠKOVÁ, Tatiana - BUJDOŠOVÁ, Zuzana - SÜLI, Judit - SOBEKOVÁ, Anna. Maillardove a karamelizačné reakcie v modelovom systéme. In: Príroda len ťažko vydáva svoje tajomstvá : 1. vyd. Košice : UVLF, 2021. 2021. ISBN 978-80-8077-724-1, s. 48-52.
2021
BEF
2021
BEF
SÜLI, Judit - SOBEKOVÁ, Anna - BUJDOŠOVÁ, Zuzana - HRUŠKOVÁ, Tatiana. Potenciálne riziká surovej stravy. In: Príroda len ťažko vydáva svoje tajomstvá : 1. vyd. Košice : UVLF, 2021. 2021. ISBN 978-80-8077-724-1, s. 60-69.
2021
BEF
2021
BEF
SÜLI, Judit - SOBEKOVÁ, Anna - BUJDOŠOVÁ, Zuzana - HRUŠKOVÁ, Tatiana. Vplyv vody a obsahu minerálnych látok na procesy prebiehajúce pri výrobe piva. In: Príroda len ťažko vydáva svoje tajomstvá : 1. vyd. Košice : UVLF, 2021. 2021. ISBN 978-80-8077-724-1, s. 70-75.
2020
ACB
2020
ACB
SÜLI, Judit - SOBEKOVÁ, Anna - BUJDOŠOVÁ, Zuzana - DIČÁKOVÁ, Zuzana - HRUŠKOVÁ, Tatiana. Chémia potravín. Rec. Beáta Hubková, Mária Milkovičová. 3.dopl. vyd. Košice : UVLF 2020. ISBN 978-80-8077-662-6, 224 s. [11,26AH]
2020
ADD
2020
ADD
ONDREJKOVÁ, Anna - ŠVRČEK, Štefan - ONDREJKA, Róbert - BENÍŠEK, Zdenek - SÜLI, Judit - KOPŘIVA, Vilém - ZEMANOVÁ, Silvia - BENKÖ, Zoltán - KORYTÁR, Ľuboš. Historical analysis of epizootiological situation of rabies on the territory of the Slovak Republic. In: Acta Virologica. 2020. ISSN 0001-723X, Vol. 64, no. 2 (2020), p. 216-225.
(2020: 1.162 - IF, 33 - H-index, 1.255 - IF 5y, 0.412 - SJR, Q3 - SJR Best Q, Q4 - JCR Best Q)
2020
ADF
2020
ADF
SÜLI, Judit - SOBEKOVÁ, Anna - BUJDOŠOVÁ, Zuzana. Polyfenolové látky v rastlinnej strave a vo forme výživových doplnkov [Polyphenol substances in the plant-based foods and in the form of dietary supplements]. In: Folia Pharmaceutica Cassoviensia. 2020. ISSN 2585-9609, Roč. 2, č. 1 (2020), s. 62-69.
2020
AFD
2020
AFD
SÜLI, Judit - SOBEKOVÁ, Anna - BUJDOŠOVÁ, Zuzana - HRUŠKOVÁ, Tatiana. Voda a minerálne látky v pive [Water and minerals in beer]. In: Voda a klimatické zmeny : zborník vedeckých príspevkov pri príležitosti Svetového dňa vody 2020. 1. vyd. Košice : UVLF v Košiciach, 2020. 2020. ISBN 978-80-8077-659-6, USB kľúč, s. 101-105.
2019
ADF
2019
ADF
SABOLÍK, Ján - SÜLI, Judit - HARVANOVÁ, Jarmila. Vplyv pH kultivačného média na stabilitu skvalénových adjuvantných emulzií používaných k príprave inaktivovaných vakcín [Influence of pH of tissue culture medium on the stability of squalene adjuvant emulsions used to preparation of inactivated vaccines]. In: Folia Pharmaceutica Cassoviensia. 2019. ISSN 2585-9609, Roč. 1, č. 4 (2019), s. 7-16.
Posledný update databázy: 08. 10. 2024 08:37
Počet záznamov v databáze: 300
Strana 1 / 30