Dusičnany, dusitany – reziduá v mäse a mäsových výrobkoch.
Informácie o publikácii
Zápis:
BARANOVÁ, Mária - MAĽA, Pavel - JACKOVÁ, Anna. Dusičnany, dusitany – reziduá v mäse a mäsových výrobkoch. In: Hygiena Alimentorum XXIII: Meat and meat products - safety, quality and legislation. Proceedings of lectures and posters, Štrbské Pleso, June 5 - 7, 2002 : Proceedings of lectures and posters, Štrbské Pleso, June 5 - 7, 2002. 1. vyd. Košice : UVL, 2002. 2002. ISBN 80-7148-049-5, s. 140-142.
Rok vydania:
2002
Kategória:
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:
Podiel UVLF:
0 %
Autori vydania:
BYSTRICKÝ Pavel, NAGY Jozef, MÁTÉ Dionýz
Vydanie:
Hygiena Alimentorum XXIII: Meat and meat products - safety, quality and legislation. Proceedings of lectures and posters, Štrbské Pleso, June 5 - 7, 2002
Proceedings of lectures and posters, Štrbské Pleso, June 5 - 7, 2002
S. 140-142
Vydavateľ:
UVL
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
Košice
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
80-7148-049-5
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
slovenský