Publikačný výstup

Typizácia a antimikrobiálna rezistencia stafylokokov izolovaných z mäsa diviakov.

Informácie o publikácii

Zápis:
PIPOVÁ, Monika - JEVINOVÁ, Pavlína - REGECOVÁ, Ivana - MARUŠKOVÁ, Katarína. Typizácia a antimikrobiálna rezistencia stafylokokov izolovaných z mäsa diviakov. In: Hygiena a technologie potravin - XLIII. Lenfeldovy a Höklovy dny, Brno, 2. a 3. října 2013. 1. vyd. Brno : VFU, 2013. 2013. ISBN 978-80-7305-664-3, [CD-ROM], s. 227-230.
Rok vydania:
2013
Kategória:
AFC - Publikované príspevky na zahraničných vedeckých konferenciách
Autori:
MARUŠKOVÁ Katarína
10 %
Podiel UVLF:
90 %
Autori vydania:
TREMLOVÁ Bohuslava, POKORNÁ Jana, OŠŤÁDALOVÁ Martina, ČÁSLAVSKÝ Josef, ŠEVČÍK Jiŕí G. K.
Vydanie:
Hygiena a technologie potravin - XLIII. Lenfeldovy a Höklovy dny, Brno, 2. a 3. října 2013
[CD-ROM], S. 227-230
Vydavateľ:
VFU
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
Brno
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
978-80-7305-664-3
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
slovenský