Publikačný výstup

Efektívne meranie pH v potravinách živočíšneho pôvodu.

Informácie o publikácii

Zápis:
BARANOVÁ, Mária - MAĽA, Pavel - SIKLENKA, Pavol - JACKOVÁ, Anna. Efektívne meranie pH v potravinách živočíšneho pôvodu. In: . XVIII. celostátní seminář o akosti potravín a potravinových surovín živočíšního původu, Brno, 5.3.1991 : Súhrn referatů. Brno : VŠZ, 1991. s. 16.
Rok vydania:
1991
Kategória:
AFH - Abstrakty príspevkov z domácich vedeckých konferencií
Autori:
SIKLENKA Pavol
0 %
Podiel UVLF:
0 %
Vydanie:
XVIII. celostátní seminář o akosti potravín a potravinových surovín živočíšního původu, Brno, 5.3.1991
Súhrn referatů
S. 16
Vydavateľ:
VŠZ
Miesto vydania:
Brno
Krajina vydania:
Česká republika
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
slovenský