Publikačný výstup

Antioxidačné vlastnosti červených vín a ich vplyv na zdravie konzumentov.

Informácie o publikácii

Zápis:
MARCINČÁK, Slavomír - BAČA, Martin - MIHALEČKOVÁ, Viera - ŠPAKOVSKÁ, Eva. Antioxidačné vlastnosti červených vín a ich vplyv na zdravie konzumentov. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXIV: Bezpečnosť a kvalita mlieka a mliečnych produktov, 8. - 10. mája 2013, Štrbské Pleso, SR : Zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2013. ISBN 978-80-8077-334-2, s. 287-289.
Rok vydania:
2013
Kategória:
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:
BAČA Martin
30 %
MIHALEČKOVÁ Viera
15 %
ŠPAKOVSKÁ Eva
15 %
Podiel UVLF:
40 %
Autori vydania:
BARANOVÁ Mária, DUDRIKOVÁ Eva, NAGY Jozef, MAĽA Pavel
Vydanie:
HYGIENA ALIMENTORUM XXXIV: Bezpečnosť a kvalita mlieka a mliečnych produktov, 8. - 10. mája 2013, Štrbské Pleso, SR
Zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie
S. 287-289
Vydavateľ:
UVLF
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
Košice
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
978-80-8077-334-2
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
slovenský