Typizácia a vlastnosti izolátov stafylokokov z mäsa králika divého (Oryctolagus cuniculus).
Informácie o publikácii
Zápis:
MARUŠKOVÁ, Katarína - JEVINOVÁ, Pavlína - PIPOVÁ, Monika - KMEŤ, Vladimír - REGECOVÁ, Ivana. Typizácia a vlastnosti izolátov stafylokokov z mäsa králika divého (Oryctolagus cuniculus). In: Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov (poľnohospodárstvo - obchod - služby), 21. - 23. október 2013, Vysoké Tatry : 1. vyd. Košice : ELSEWA, 2013. 2013. ISBN 978-80-89385-26-3, [CD-ROM], s. 85-88.
Rok vydania:
2013
Kategória:
BEF - Odborné práce v domácich recenzovaných zborníkoch (konferenčných aj nekonferenčných)
Autori:
MARUŠKOVÁ Katarína
35 %
30 %
30 %
KMEŤ Vladimír
3 %
2 %
Podiel UVLF:
62 %
Autori vydania:
HOMZOVÁ Eva, MOLČÁNYI Tomáš
Vydanie:
Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov (poľnohospodárstvo - obchod - služby), 21. - 23. október 2013, Vysoké Tatry
Zborník publikácií z XV. ročníka odbornej konferencie s medzinárodnou účasťou
[CD-ROM], S. 85-88
Vydavateľ:
ELSEWA
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
Košice
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
978-80-89385-26-3
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
slovenský