Publikačný výstup

Vplyv spôsobu prípravy bylinných čajov na antioxidačné vlastnosti.

Informácie o publikácii

Zápis:
BAČA, Martin - MARCINČÁK, Slavomír - LOVIČOVÁ, Lenka - MARCINČÁKOVÁ, Dana. Vplyv spôsobu prípravy bylinných čajov na antioxidačné vlastnosti. In: Mladí vedci- Bezpečnosť potravinového reťazca. Mladí vedci - Bezpečnosť potravinového reťazca, Bratislava, 7. - 8. november 2013 : Zborník abstraktov zo VI. vedeckej konferencie. 1. vyd. Bratislava : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka, 2013. ISBN 978-80-970552-8-8, s. 22.
Rok vydania:
2013
Kategória:
AFH - Abstrakty príspevkov z domácich vedeckých konferencií
Autori:
BAČA Martin
40 %
LOVIČOVÁ Lenka
30 %
Podiel UVLF:
30 %
Autori vydania:
CAGÁŇ Ľudovít, KOŠUTH Peter, NAGY Jozef, PIRNÍK Zdenko, ŠIVIKOVÁ Katarína
Vydanie:
Mladí vedci - Bezpečnosť potravinového reťazca, Bratislava, 7. - 8. november 2013
Zborník abstraktov zo VI. vedeckej konferencie
S. 22
Vydavateľ:
Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
Bratislava
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
978-80-970552-8-8
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
slovenský