Vplyv skrmovania ľanového semena a laktobacilov na kvalitu bravčového mäsa.
Informácie o publikácii
Zápis:
KRAVCOVÁ, Zuzana - NEMCOVÁ, Radomíra - MARCINČÁK, Slavomír - SOPKOVÁ, Drahomíra. Vplyv skrmovania ľanového semena a laktobacilov na kvalitu bravčového mäsa. In: V. vedecká konferencia: Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca, Nitra, 8. - 9. november 2012 : Zborník abstraktov. 1. vyd. Bratislava : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka, 2012. 2012. ISBN 978-80-970552-6-4, [CD-ROM], s. 249-252.
Rok vydania:
2012
Kategória:
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:
Podiel UVLF:
100 %
Vydanie:
V. vedecká konferencia: Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca, Nitra, 8. - 9. november 2012
Zborník abstraktov
[CD-ROM], S. 249-252
Vydavateľ:
Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
Bratislava
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
978-80-970552-6-4
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
slovenský