Publikačný výstup

Stanovení barvy sýrů ementálského typu.

Informácie o publikácii

Zápis:
DVOŘÁK, Petr - SALABOVÁ, Iveta - BEŇOVÁ, Katarína - ŽĎÁRSKÝ, Michal - MÁTÉ, Dionýz. Stanovení barvy sýrů ementálského typu. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXIV: Bezpečnosť a kvalita mlieka a mliečnych produktov, 8. - 10. mája 2013, Štrbské Pleso, SR : Zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2013. ISBN 978-80-8077-334-2, s. 192-194.
Rok vydania:
2013
Kategória:
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:
DVOŘÁK Petr
10 %
SALABOVÁ Iveta
10 %
ŽĎÁRSKÝ Michal
20 %
Podiel UVLF:
60 %
Autori vydania:
BARANOVÁ Mária, DUDRIKOVÁ Eva, NAGY Jozef, MAĽA Pavel
Vydanie:
HYGIENA ALIMENTORUM XXXIV: Bezpečnosť a kvalita mlieka a mliečnych produktov, 8. - 10. mája 2013, Štrbské Pleso, SR
Zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie
S. 192-194
Vydavateľ:
UVLF
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
Košice
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
978-80-8077-334-2
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
český
 

Ohlasy:

2015-2015: [3] SEMJON, Boris - MAĽOVÁ, Jana - MAĽA, Pavel. Zmeny kolorimetrických parametrov nízkodohrievaných syrov počas skladovania. In Lenfeldovy a Höklovy dny. Hygiena a technologie potravin – XLV. Lenfeldovy a Höklovy dny, Brno, 14. a 15. října 2015 : Sborník přednášek a posterů. 1. vyd. - Brno : VFU, 2015. ISBN 978-80-7305-762-6, cD ROM, S. 172-176.