Publikačný výstup

Vplyv podávania humínových kyselín na antioxidačné parametre v pečeni a obličkách pri stresových podmienkach : [The effect of humic acid feeding on antioxidant parameters in the liver and kidney under the stress conditions]

Informácie o publikácii

Zápis:
ŽATKO, Daniel - VAŠKOVÁ, Janka - DŽURINOVÁ, Radka - VAŠKO, Ladislav - NAGY, Jozef - MARCINČÁK, Slavomír. Vplyv podávania humínových kyselín na antioxidačné parametre v pečeni a obličkách pri stresových podmienkach : [The effect of humic acid feeding on antioxidant parameters in the liver and kidney under the stress conditions] In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXV: Bezpečnosť mäsa a mäsových výrobkov v duchu tradičnej kvality, 21. - 23. mája 2014, Štrbské Pleso, SR : Zborník prednášok a posterov pri príležitosti 65. výročia založenia UVLF v Košiciach z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2014. ISBN 978-80-8077-401-1, s. 155-158.
Rok vydania:
2014
Kategória:
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:
ŽATKO Daniel
30 %
VAŠKOVÁ Janka
30 %
DŽURINOVÁ Radka
15 %
VAŠKO Ladislav
15 %
Podiel UVLF:
10 %
Autori vydania:
TUREK Peter, POPELKA Peter, LEGÁTH Jaroslav, NAĎ Pavel
Vydanie:
HYGIENA ALIMENTORUM XXXV: Bezpečnosť mäsa a mäsových výrobkov v duchu tradičnej kvality, 21. - 23. mája 2014, Štrbské Pleso, SR
Zborník prednášok a posterov pri príležitosti 65. výročia založenia UVLF v Košiciach z medzinárodnej vedeckej konferencie
S. 155-158
Vydavateľ:
UVLF
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
Košice
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
978-80-8077-401-1
Oblasť výskumu:
180 - Lekárske, farmaceutické a nelekárske zdravotnícke vedy
200 - Veterinárske vedy
Jazyk:
slovenský