Publikačný výstup

Profile of fatty acids and lipid oxidation in pork after feeding linseed and vitamin E : [Profil mastných kyselín a oxidácia tukov v bravčovom mäse po skrmovaní ľanového semena a vitamínu E]

Informácie o publikácii

Zápis:
BAČA, Martin - MARCINČÁK, Slavomír - ČERTÍK, Milan - ADAMECHOVÁ, Zuzana - NEMCOVÁ, Radomíra - GANCARČÍKOVÁ, Soňa - POPELKA, Peter - MARCINČÁKOVÁ, Dana. Profile of fatty acids and lipid oxidation in pork after feeding linseed and vitamin E : [Profil mastných kyselín a oxidácia tukov v bravčovom mäse po skrmovaní ľanového semena a vitamínu E] In: Folia veterinaria. 2014. ISSN 0015-5748, Roč. 58, č. 1 (2014), s. 31-36.
Rok vydania:
2014
Kategória:
ADF - Vedecké práce v ostatných domácich časopisoch
Autori:
BAČA Martin
30 %
ČERTÍK Milan
10 %
ADAMECHOVÁ Zuzana
10 %
Podiel UVLF:
50 %
Vydanie:
Folia veterinaria
Roč. 58, č. 1 (2014), s. 31-36
Krajina vydania:
Slovensko
ISSN:
0015-5748
Oblasť výskumu:
200 - Veterinárske vedy
Jazyk:
anglický