Technológia a kvalita mrazenia a spracovania ovocia a zeleniny : Praktické cvičenia.
Informácie o publikácii
Zápis:
BARANOVÁ, Mária. Technológia a kvalita mrazenia a spracovania ovocia a zeleniny : Praktické cvičenia. Rec. Pavel Maľa, Eva Dudriková. 1. vyd. Košice : UVLF 2014. ISBN 978-80-8077-409-7, 111 s.
Rok vydania:
2014
Kategória:
BCI - Skriptá a učebné texty
Autori:
100 %
Recenzenti:
Pavel Maľa, Eva Dudriková
Podiel UVLF:
100 %
Vydavateľ:
UVLF
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
Košice
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
978-80-8077-409-7
Rozsah:
111 s.
Oblasť výskumu:
200 - Veterinárske vedy
Jazyk:
slovenský