Publikačný výstup

Potravinárska chémia.

Informácie o publikácii

Zápis:
DIČÁKOVÁ, Zuzana. Potravinárska chémia. Rec. Judit Süli, Pavel Bystrický. 1. vyd. Košice : UVLF 2013. ISBN 978-80-8077-384-7, 216 s.
Rok vydania:
2013
Kategória:
ACB - Vysokoškolské učebnice vydané v domácich vydavateľstvách
Autori:
Recenzenti:
Judit Süli, Pavel Bystrický
Podiel UVLF:
100 %
Vydavateľ:
UVLF
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
Košice
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
978-80-8077-384-7
Rozsah:
216 s.
Oblasť výskumu:
200 - Veterinárske vedy
Jazyk:
slovenský
 

Ohlasy:

2014-2014: [4] REITZNEROVÁ, Anna - NAGY, Jozef - TUREK, Peter - MAČANGA, Ján. Živočíšne tuky a ich vplyv na zdravotný stav človeka. In Vznik a patogenéza obezity vo vzťahu k netradičným rizikovým faktorom obezity. Vznik a patogenéza obezity vo vzťahu k netradičným rizikovým faktorom obezity, Košice, 15. decembra 2014 : Zborník prác z prezentácie čiastkových výsledkov projektu. 1. vyd. - Košice : UVLF, 2014. ISBN 978-80-8077-436-3, s. 9-12.