Publikačný výstup

Účinok pridávania humínových kyselín do krmiva na výťažnosť a kvalitu produkovaného mäsa hydiny : [Effect of adding humic acids to feed on carcass yield and quality of produced meat]

Informácie o publikácii

Zápis:
MELLEN, Martin - MARCINČÁK, Slavomír - NAGY, Jozef - VAŠKO, Ladislav - KARAHUTA, Jaroslav - MAČANGA, Ján - KONKOĽ, Pavol. Účinok pridávania humínových kyselín do krmiva na výťažnosť a kvalitu produkovaného mäsa hydiny : [Effect of adding humic acids to feed on carcass yield and quality of produced meat] In: Bezpečnosť a kontrola potravín : Zborník prác z XI. medzinárodnej vedeckej konferencie, Smolenice, 27. - 28. marec 2014. 1. vyd. Nitra : SPU, 2014. ISBN 978-80-552-1162-6, s. 179-181.
Rok vydania:
2014
Kategória:
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:
MELLEN Martin
16 %
14 %
VAŠKO Ladislav
14 %
KARAHUTA Jaroslav
14 %
KONKOĽ Pavol
14 %
Podiel UVLF:
42 %
Autori vydania:
GOLIAN Jozef, BELEJ Ľubomír, ČAPLA Jozef, LUKÁČOVÁ Anetta, ANGELOVIČOVÁ Mária, ČANIGOVÁ Margita
Vydanie:
Bezpečnosť a kontrola potravín
Zborník prác z XI. medzinárodnej vedeckej konferencie, Smolenice, 27. - 28. marec 2014
S. 179-181
Vydavateľ:
SPU
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
Nitra
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
978-80-552-1162-6
Oblasť výskumu:
200 - Veterinárske vedy
Jazyk:
slovenský