Mechanically recovered meat [Mechanicky separované mäso].
Informácie o publikácii
Zápis:
PAULSEN, Peter - NAGY, Jozef. Mechanically recovered meat [Mechanicky separované mäso]. In: Encyclopedia of Meat Sciences : DIKEMAN, Michael et al. Volume 2: F-O. 2. dopl. vyd. London : Academic Press, 2014. ISBN 978-0-12-384731-7, s. 270-275.
Rok vydania:
2014
Kategória:
AEC - Vedecké práce v zahraničných recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách
Autori:
PAULSEN Peter
50 %
50 %
Podiel UVLF:
50 %
Autori vydania:
DIKEMAN Michael, DEVINE Carrick
Vydanie:
Encyclopedia of Meat Sciences
Volume 2: F-O
S. 270-275
Vydavateľ:
Academic Press
Číslo vydania:
2. dopl. vyd.
Miesto vydania:
London
Krajina vydania:
Veľká Británia
ISBN:
978-0-12-384731-7
Oblasť výskumu:
200 - Veterinárske vedy
Jazyk:
anglický
URL na ARL:
Ohlasy:
2020-2020: [1] MILLER, Danika K. - ACEVEDO, Nuria C. - LONERGAN, Steven M. - SEBRANEK, Joseph G. - TARTÉ, Rodrigo. Rheological characteristics of mechanically separated chicken and chicken breast trim myofibril solutions during thermal gelation. In Food Chemistry. ISSN 03088146, 2020-03-01, 307, pp. [Scopus]