Publikačný výstup

Funkčné potraviny - možnosti ovplyvňovania zloženia mäsa : [Functional foods - possibilites to influence composition of the meat]

Informácie o publikácii

Zápis:
MARCINČÁK, Slavomír - BAČA, Martin - NAGY, Jozef. Funkčné potraviny - možnosti ovplyvňovania zloženia mäsa : [Functional foods - possibilites to influence composition of the meat] In: Vznik a patogenéza obezity vo vzťahu k netradičným rizikovým faktorom obezity, Košice, 15. decembra 2014 : Zborník prác z prezentácie čiastkových výsledkov projektu. 1. vyd. Košice : UVLF, 2014. ISBN 978-80-8077-436-3, s. 74-79.
Rok vydania:
2014
Kategória:
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:
BAČA Martin
30 %
10 %
Podiel UVLF:
70 %
Autori vydania:
SCHUSTEROVÁ Ingrid, DANKO Ján, JURKO Alexander, LUPTÁKOVÁ Lenka
Vydanie:
Vznik a patogenéza obezity vo vzťahu k netradičným rizikovým faktorom obezity, Košice, 15. decembra 2014
Zborník prác z prezentácie čiastkových výsledkov projektu
S. 74-79
Vydavateľ:
UVLF
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
Košice
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
978-80-8077-436-3
Oblasť výskumu:
180 - Lekárske, farmaceutické a nelekárske zdravotnícke vedy
Jazyk:
slovenský