Publikačný výstup

Biogenic amines in food - with special reference to traditional Slovak meat and milk products.

Informácie o publikácii

Zápis:
DIČÁKOVÁ, Zuzana. Biogenic amines in food - with special reference to traditional Slovak meat and milk products. In: China-New Zealand Food Safety Workshop on Novel Preccessing Technologies & 2014 Beijing International Conference on Food Non-Thermal Processing Technologies, 22. - 23. September 2014, Beijing, China : Book of Abstracts: Conference Guide. 1. vyd. New Zeland : Plant & Food Research Limited, 2014. 2014. ISBN 978-83-1103-1680, s. 14.
Rok vydania:
2014
Kategória:
AFE - Abstrakty pozvaných príspevkov zo zahraničných vedeckých konferencií
Autori:
Podiel UVLF:
100 %
Autori vydania:
XIAOSONG Hu, YAJIE Zhang
Vydanie:
China-New Zealand Food Safety Workshop on Novel Preccessing Technologies & 2014 Beijing International Conference on Food Non-Thermal Processing Technologies, 22. - 23. September 2014, Beijing, China
Book of Abstracts: Conference Guide
S. 14
Vydavateľ:
Plant & Food Research Limited
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
New Zeland
Krajina vydania:
Čína
ISBN:
978-83-1103-1680
Oblasť výskumu:
200 - Veterinárske vedy
Jazyk:
anglický