Publikačný výstup

Hygiene and technology of food II : (Poultry, Eggs, Fish, Game & Honey).

Informácie o publikácii

Zápis:
PIPOVÁ, Monika - NAGY, Jozef - POPELKA, Peter. Hygiene and technology of food II : (Poultry, Eggs, Fish, Game & Honey). Rec. Peter Lazár, Vladimír Vrabec. 1. vyd. Košice : UVLF, 2014. ISBN 978-80-8077-444-8, 250 s.
Rok vydania:
2014
Kategória:
ACB - Vysokoškolské učebnice vydané v domácich vydavateľstvách
Autori:
Recenzenti:
Peter Lazár, Vladimír Vrabec.
Podiel UVLF:
100 %
Vydavateľ:
UVLF
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
Košice
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
978-80-8077-444-8
Rozsah:
250 s.
Oblasť výskumu:
200 - Veterinárske vedy
Jazyk:
anglický